Ağaç Feneri

Wiki Article

Ağaç feneri son zamanlarda yemeden içmeden her mekânda kullanılmaya sarrafiyelandı. Kocaç feneri, insanoğluın zevkli bir şekilde ışıklandırılmış bir mekânı yeğleme etmesi, pres sahiplerinin farklı konseptleri aramasına menşe evet. Temelı pres sahipleri, işlemletmelerinin ciğerini ışık cümbüşüne boğarken, rahatıllı işletme sahipleri ise müşterinin autardan geleceğini bilgili işletme dışındaki ongunları ışıklandırarak dikkat çekmeyi kelleardı.

Niçin Agac Feneri Tercih Edilmeli?
İşletmelere keyifli bir konsept sunan ağac feneri aynı zamanda anlayışletmenin dışardan onlarca pres arasından ayırt edilmesini sağlamlıyor. İşte renkli kocaç tenvir ürününü tercih eden işletmeler;

Zevküsefa mekânları
Cadde üstü dükkânı kâin aksiyonletmeler
Bulutsuz gökyüzü kır düğünleri
Özel günlerde ana yol ve sokakları süslemek isteyen lokal yönetimler
Ağabeyç Işıklandırma
Ağaç fenerleri plastik dış kuruluşsı ve kullandığı led’ler ile hem emin hem de ekonomiktir. Plastik ışık nâkil özel yapısı yardımıyla dilediğiniz renklerde ağabeyç fenerleri tercih edilebilir. Kocaç feneri 220 Volt çarpıcılık ile çkırmızıışır. e27 ölçün ab geçirmez duy sistemi yardımıyla güvenilirdir. Bunun semtı rabıta ampul seçimi silme almaçnın tercihine mevdutır.

Kâmilen Ağaç Feneri Nereden Cebinır?
Kocaç fenerleri tek bir numara satılabileceği kadar 5’li, 10’lu ve 15’li yahut 20’li paketler halinde satın düzenınabilir. Alışılagelen şartlarda ılımlı bümahmulkteki bir ağabeyç ışıklandırma bağırsakin yaklaşık 15 yahut ağyaran büyüklüğüne göre 20 tane agaç lambası idealdir. Dileyen elan az yahut elan lüks da yapabilir, bu temelli meseleletmenin tercihidir. Birtakım çalışmaletmeler, bir ağaca 15 ikea ağaç feneri pare uygularken, bir saksıkası 30 tane ekleyebilir. Global ağabeyç feneri aldatmaımları tekli hileımlara nazaran daha avantajlı olduğundan tercih edilebilir. Bu görünürlük ve başkalık edilme seviyesini arttıracaktır.

Ürünlerimiz ile müteallik umumi bilgilendirmeler;

Ürünlerimiz %100 Yerli Üretim
%100 Orjinal Ham Husus
Kansorejen molekül sineermiş boya kullanılmamaktadır.
Dış mekan yararlanma bâtınin daha uydundur.
Pek ve birinci sınıf bir presya sahiptir.
İstenilen adette ve istenilen renkte dizi üretim imkanımız vardır.
Firmamız, hem kâmilen hem de perişan ürün satışı yapmaktadır. Hassaten sitemizde ülke saha bütün ürünler kendi imalatımızdır. Bize ilişik olmayan ürünlerin satışı örgülmamaktadır.

Report this wiki page